fredag 14 juni 2013

Milani "Hi-Res"

Wow, I'm on fire! Efter att inte ha bloggat i 10 dagar så är jag nu inne på fjärde dagen på raken, det trodde jag inte i tisdags när jag bloggade om butter LONDON Fiddlesticks :) Idag är det dock Holofredag hos Skimmerskuggan och eftersom jag hittade bilder på Hi-Res från Milani som jag inte visat förut så passar jag ju så klart på idag.

Bilderna ser lite urvattnade ut tycker jag, för Hi-Res är inte alls så här tråkig. Den första bilden, "intro-bilden", är väl mest exakt när det kommer till färgen. Jag tycker det är lite tråkigt att Milanis holosar inte visas upp särskilt ofta (hm, även jag är skyldig!) för de är faktiskt väldigt snygga. Alla lack behöver inte vara färgstarka och in your face, ibland är det precis just den här dämpade glitterholon som får hjärtat att rusa lite snabbare. Jag ska absolut bli bättre på att använda mina Milaniholos från och med nu. Hrm... efter att jag testat lite indiesar :)


Bilderna är ett par veckor gamla men jag är hyfsat säker på att det är tre lager och sedan ett lager SV på det. Inga problem med appliceringen och inget att klaga på när det gäller formulan.


Gillar du prismatiskt glitter eller scattered holo så är Milanis holos antagligen något för dig. Nu när jag såg bilderna så fick jag en ide till en nail art också så det är väl mycket möjligt att ni får se mer av dessa lack i en nära framtid :)

Färg: 4/5 
Applicering/formula: 5/5 
Elins betyg baserat på "känsla": 4/5 


// Sleepy Elin 

8 kommentarer:

 1. Tycker det var sååååå vackert, gillar verkligen färgen. :-)

  SvaraRadera
 2. Så himla fint! Jag ;) beställde faktiskt det här från Cherry Culture för en vecka sedan, väntar fortfarande på att paketet ska skickas dock ;)

  SvaraRadera
 3. Snyggt, lila och holo är verkligen en hit!

  SvaraRadera
 4. Det här är snyggt! Och de är ju väldigt prisvärda också och passar dessutom bra för layering. Jag har nog några Milani-lack kvar att visa till kommande holofredagar =)

  SvaraRadera
 5. Finfint! Hur sjutton tänkte jag när jag köpte typ alla lacken i kollektionen utom detta?! Gör om, gör rätt till mig!

  SvaraRadera
 6. Jättesnyggt!!! Jag har bara ett Milanilack och det är tyvärr inte holo.

  SvaraRadera
 7. Det här är ett mycket fint lack som jag så smått börjar ångra att jag bytte bort för länge sedan.

  SvaraRadera
 8. Milanis 3D-serie är en höjdare som får för lite nätpublicitet, jag håller med dig.

  SvaraRadera