måndag 24 juni 2013

China Glaze "Dorothy Who?"

Vad sägs om en riktigt tjusig Blå Måndag? :) Lindas Nailorama svämmar ju över av blå lack just på måndagar och om jag ändå ska visa det här lacket så är ju måndag en förträfflig dag att göra det på, haha :)

Dorothy Who? från China Glaze hamnade på min önskelista, och så småningom i min samling, efter att jag hade läst och sett Ann-Sofies blogginlägg på Colour It om lacket och jag är sååå glad att jag slog till för oj vad jag känner kärlek till detta underbara blåglittriga lack! Jag behöll det på naglarna i flera dagar och älskade varje sekund vi hade tillsammans, kolla glittret liksom!


Eftersom Dorothy Who? användes när jag hade en liten bloggpaus så har jag tyvärr inte gjort några anteckningar om det men jag är hyfsat säker på att det är tre lager och sedan två lager SV ovanpå. Eftersom jag inte har kladdat något och kanterna ser jämna ut så drar jag också slutsatsen att formulan var riktigt lackvänlig :) Färgen, att lacket är lättapplicerat och det faktum att det blir opakt helt av sig själv gör Dorothy Who? till en vinnare i min bok. Ett av de vackraste lacken jag har i min samling skulle jag vilja säga :)

Färg: 5/5 
Applicering/formula: 5/5 
Elins betyg baserat på "känsla": 5/5 


// Sleepy Elin

6 kommentarer:

 1. Lite sugen på detta.. Om jag inte redan har det men jag tror inte det.. Fint iaf Elin :D

  SvaraRadera
 2. Så himla fint! Längtar tills jag äger detta!

  SvaraRadera
 3. Det här är riktigt fint!

  SvaraRadera
 4. Det är ju bara såååå vackert det här lacket! Det är så snyggt på dig. Tack så mycket goa du för länkningen! Kram på dig. ♥

  SvaraRadera
 5. Fantastiska lack!! Ligger högt på min gillalista oxå :)

  SvaraRadera