söndag 30 juni 2013

Nail Art Sunday: 1 Up

Jag har blivit förkyld, ordentligt förkyld, och därför vakande jag kl 7 imorse och kunde inte somna om ens om mitt liv hängde på det. Så jag gick upp och satte mig vid datorn och tänkte att jag kanske borde swatcha några lack så att jag har något att visa er den närmsta tiden. För även om jag bloggar sällan så bär jag också samma manikyr längre nu så arkivet fylls inte upp på samma sätt. Sagt och gjort så hämtade jag Jungle Me från HM... men sedan hände något :)

Jag har verkligen inte känt inspiration till nail art på superlänge, iaf inte mer än att jag har gjort en och annan accentnagel, men imorse så ville jag leka. Klockan var ju tidigt så vad annat skulle jag göra? Så det blev dessa små 1 Up-svampar från Mario och de passar ju perfekt in på Lelacks Nail Art Sunday. Ibland ordnar det sig så bra med spontanitet :)
 

Det gröna lacket är alltså Jungle Me från HM, och sedan så testade jag Heaven White från Misa och det var precis lika bra som nr 35 från Viva la Diva som jag använt förut. Ögonen är gjorda med Blackout från Maybelline Colorama.  


Inte världens mesta precision i handarbetet med ojämna vita prickar och skrovliga ögon, men jag tänker skylla det på förkylningen. Man måste måla snabbt för att hinna mellan snytningarna :P


// Sleepy Elin

7 kommentarer:

 1. Så himla söta! Gjorde också sådana här för ett tag sedan när det var tv-spels tema. Älskar Super Mario och har precis beställt en stamping platta med sådana motiv :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hade verkligen för mig att jag sett svampar hyfsat nyligen men jag kunde inte för mitt liv komma på var :)
   Omjag lyckats kommapå hur man stämplar snyggt så hade jag nog skaffat et sån stämpelplatta jag också, Mario is the shit!

   Radera
 2. Så söta! Jag gjorde också svampar (har jag för mig(?!)) när det var tvspelstema :D Krya på dig nu också så du blir frisk, värdelöst att vara sjuk under sommaren. :/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hm... känns som att jag borde leta reda på LeLacks TV-spelslänklista...
   Och tack! Det är verkligen sjugt segt att vara sjuk nu. Tur det inte är så där jättebra väder iaf :/

   Radera
 3. Härligt att det trillade in lite inspiration så där på morgonkvisten:)

  Jag är också dunderförkyld och har varit hela veckan. Täppt i näsan, ont i halsen, lock för öronen och ont i både rygg och mage efter alla hostningar. Riktigt, riktigt tråkigt att vara så sjuk. Ingenting är kul och man orkar ingenting... Hoppas att vi piggar på oss fort bägge två!

  SvaraRadera
 4. Åh, så söta! :D Det måste jag testa!
  Jag vill så gärna komma igång och testa lite nail art men det blir aldrig av... men de här var ju himla söta så måste nog testa om jag får tid över i veckan! I alla fall på en nagel :D

  Har dock inget bra grönt nagellack, men får väl göra röda svampar i stället i så fall :D

  SvaraRadera
 5. Så jäkla coola svampar!! :))

  SvaraRadera