lördag 6 juli 2013

Smitten Polish "Beautyberry Gumdrop"

Då var det dags för en nykomling här på bloggen, välkommen Smitten Polish! De senaste månaderna har jag köpt färre lack än vad jag skulle vilja (hm, vem köper egentligen alla de lack den vill ha?) men fokus har helt och hållet legat på diverse indiemärken och när Llarowe hade fri frakt för lite mer än en månad sedan så var det självklart för mig att Beautyberry Gumdrop skulle inhandlas. Man kan väl säga att bilderna i Sminkans blogg sålde det här lacket och de andra i kollektionen ganska ordentligt. Nu är det bara två av dem som är mina än, det andra är Huckleberry Gumdrop som jag inte hunnit testa, men de andra kommer så småningom, var så säkra :)


Beautyberry Gumdrop är ett rosalila kräm/crelly-lack med ljusa vitsilvriga flakes i. Helt sjukt vackert! Tre lager med BG har jag på bilderna, jag hade klarat mig med två lager på vissa naglar så det blev tre på alla för enkelhetens skull. Har man kortare naglar än mig så borde man klara sig på tvålager med andra ord. Jag körde på ett lager Seche Vite som topplack men det blev inte helt slätt så antingen så hur mycket topplack man har blir ju individuellt. 

Formulan är helt ok men flakesen gör lacket lite svårmålat tyvärr. Det kan bli lite strimmigt och olika mycket på naglarna mendet rättar ju till sig när det blir opakt och topplacket kommer på. Knixen på ringfingret är inte lackets fel utan det är jag som har dingat i naglen eftersom jag hade så brottom... *oops*


Visst ja, färgen på lacket varierar ju lite på bilderna som ni ser och det beror på att solen åkte i och ur moln när de togs så lacket ser lila ut på molnbilderna och lite mer rosa ut på solbilderna.

Förresten, lacket är precis lika vackert som Sminkans bilder lovade och det är verkligen en lemming som levererar det jag hoppats på. Jag såg förresten att just Beautyberry är slut hos Llarowe men att två av syskonlacken är på deras rea för bara $7 - så om ni ändå ska lägga en beställning så kika närmare på dem! :)

Färg: 5/5 
Applicering/formula: 3/5 
Elins betyg baserat på "känsla": 5/5
Inköpsställe: Llarowe// Sleepy Elin

7 kommentarer:

 1. Så fint detta. Jag hade också problem med flakesen, trodde det var fel ho mig:)

  SvaraRadera
 2. Det är snyggt, men jag tycker att det finns snyggare lack i berry-kollektionen..=)

  SvaraRadera
 3. Jag gillar verkligen färgen men tycker inte att det ser jätte intressant ut :/

  SvaraRadera
 4. Vad kul att det var jag som lockade till det köpet! Jag är ju minst förtjust i det här av alla i kollektionen men det är en jättefin kollektion så alla sex är vackra.

  SvaraRadera
 5. Så fint! Själv körde jag på det lite ljusare rosa Snowberry! :)
  Men du! Vill du ha dem andra, så skynda dig för jag tror att de är discontinued nu!

  SvaraRadera
 6. Så oerhört snyggt!! Me like....:-)

  SvaraRadera