onsdag 17 juli 2013

HM "Jungle Me"

Hej hopp, då var det dags för lite grönt idag då, det är ju ändå Grön Onsdag hos Vacker & Underbar :) Jag tänkte passa på att visa Jungle Me från HM, ett lack som jag gick och tittade på, klämde på och tittade på en gång till innan jag äntligen slog till. Ibland blir jag lite petig och vill inte köpa en "vanlig" nyans trots att jag tycker lacket ser himlans fint ut, men jag tyckte inte att Jungle Me känns speciellt vanlig när jag swatchade det och därför är jag superglad att jag köpte det! Färgen är verkligen hur fin som helst och skimret gör lacket än mer vackert. 

Hm... det verkar som att jag har haft lite nagelbandsproblem när bilderna togs också, ni får helt enkelt titta på naglarna och inte på nagelbanden idag :)


Det krävdes två lager för att lacket skulle bli opakt vilket är ett stort plus men å andra sidan så var formulan ganska tjock så jag blev tvungen att tunna lacket inför nästa gång jag vill använda det. Jag tror dock inte det kommer påverka hur många lager som krävs för Jungle Me var välpigmenterat. Annars väldigt lättlackad trots den tjocka formulan.

När jag tänker efter så känns Jungle Me som den gröna varianten av Nail Him. Det är samma diskreta skimmer och färgerna "känns samma" trots att det är olika färger.


Jag är supernöjd över att jag köpte  det här lacket till slut för jag har ingen grön nyans som liknar den och färgen är verkligen hur fin som helst. Om ni gillar grönt så tycker iaf jag att ni ska kika lite extra på Jungle Me :) 

Färg: 5/5
Applicering/formula: 4/5
Elins betyg baserat på "känsla": 4/5 
Inköpsställe: HM


// Sleepy Elin

4 kommentarer:

 1. Japp, jag har den! Men inte använt än. Men det ser jag att jag får lov att göra. Jättefin!

  SvaraRadera
 2. Jag hade samma "dilemma" som du då det gällde detta nagellack. Jag tittade på det, höll flaskan i handen, la tillbaka den och tog ett varv i butiken och tittade på annat men kom alltid tillbaka till detta lack så jag köpte det till slut :) Jag ångrar det verkligen inte för även fast jag har mycket nagellack är detta det enda nagellacket i denna nyansen :)
  kram
  xx

  SvaraRadera
 3. Fan jag glömde dig :( Väldigt fint iaf!

  SvaraRadera