måndag 15 juli 2013

Oopsie Daisies "Glacier"

Det var meningen att jag skulle visa er Glacier från Oopsie Daisies förra måndagen men eftersom jag helt glömde bort det får ni se detta übervackra lack idag istället. Det är väl inte världens mest blåa lack men nog tror jag det platsar som ett bidrag till Blå Måndag hos Lindas Nailorama

Vet ni var jag är idag? Jo, i Sundsvall! :) Så det här inlägget och resten av dem som publiceras den här veckan är alla schemalagda eftersom jag inte vet hur mycket bloggtid det kommer finnas. Än så länge är det minst två golfrundor inplanerade samt en resa till ICA Maxi i Birsta (yay, jag vill köpa Zoya!) men vi ska ju även hinna umgås med sambons föräldrar och barndomsvänner och då blir det ju inte så mycket tid över. Och förhoppningsvis kanske jag hinner träffa några från Facebookgruppen Lacka - Byt, ja det vore verkligen skoj om det hanns med!


Wow, jag är verkligen bäst på att småprata om absolut ingenting... Vi återgår till Glacier tycker jag :) Det krävdes tre lager med Glacier för att få lacket helt opakt och sedan körde jag ett lager Glitter Food Topcoat från Nail Pattern Boldness och avslutade med ett lager Seche Vite. (Glitter Food Topcoat torkar lite matt så det rekommenderas att man kör ett lager med vanligt topplack övar för att få naglarna glansiga.) 

Utan topplack så blir Glacier ordentligt ojämnt och glittren "sticker ut" ur lacket eller hur man ska säga men efter Glitter Food Topcoat och Seche Vite är de helt jämna, superglansiga och VÄLDIGT älskvärda. Alltså oj, vad vackert detta mintblå lack är! Perfekt mintblå färg, perfekt antal glitter i rättstorlekar. LOVE! Det som kanske inte är precis lika bäst är formulan. Den är okej, men inte mer. Den är lite svårjobbad ibland och någon gång måste man fiska lite för att få upp de lite större hexagonerna  eller pilla lite för att få dem jämna på nageln. Men det är värt det. Så värt det!


Om jag hade testat det här lacket för sex månader sedan hade jag nog inte tyckt om det så där jättemycket men min nagellackssmak har ändrats den senaste tiden och just nu är det den här sortens lack jag vill bära hela tiden. Mjuka, friska färger men subtilt glitter... Åh, jag äskar indie-lack och jag gillar verkligen Glacier!

Färg: 5/5
Applicering/formula: 3/5
Elins betyg baserat på "känsla": 4/5
Inköpsställe: Edgy Polish


// Sleepy Elin

5 kommentarer:

 1. Det ser lite tjockt ut, men färgen är verkligen underbar! Får mig att tänka på uppfriskande halstabletter. :-)

  SvaraRadera
 2. Åhhhh jag dööööör såå vackert! Verkligen helt underbart lack. Älskar färgen. :-)

  SvaraRadera
 3. GRYMT snyggt!
  Lite sugen faktiskt...

  SvaraRadera
 4. Det är verkligen skoj hur man ändrar smak over time. För et år sedan var jag galen i grått, nu finner jag det supertrist med grått. T.ex.

  SvaraRadera
 5. Mums, verkligen jättefint lack. SÅ snyggt :)

  SvaraRadera