tisdag 2 juli 2013

Sleepy Nail Polish "Cupcake"

Den senaste tiden har min stresshantering bestått av att franka egna nagellack och idag tänkte jag visa er min senaste kreation Cupcake. Den frankades i söndags natt när min sambo behövde en jobba en timme och bad mig att inte vara i vägen under tiden. Så jag satte mig framför datorn med mina nagellack och efter att ha fått lite inspiration från Facebook-vänner så satte jag igång. 

Färgen är rosatonad persika skulle man väl kunna säga och i så har jag även stoppat lite guldglitter i varierande storlekar och former. Målet var att formulan skulle vara jelly/crelly men jag liksom växte ut 5ml-flaskan så det är mer än crelly/krämformula. Nu när jag har swatchat det på en hand så blev det dock lite plats i flaskan så jag ska försöka fixa till det så här i efterhand.Några nya bilder på hur lacket ser ut då kommer jag nog inte att lägga upp dock.Cupcake är näst intill opakt på två lager så det är tre lager på bilderna (ingen VNL på den här bloggen om det kan avhjälpas!) och sen så är det ett lager SV. Jag gillar hur lacket ser riktigt glossy ut på bilderna, det är nästan så att jag de ser ätbara ut :) 

Formulan är riktigt bra, lacket glider på jämnt och glittret fördelar sig bra över hela nageln. Det är ju bara det där med att jag skulle velat haft det som en jelly/crelly...Jag tänker faktiskt inte sätta något betyg på mitt egna lack, det skulle bara kännas konstigt.  Men jag gillar färgen och jag trivdes med att ha det på naglarna så det är absolut en av mina bättre skapelser! *tummen upp*

// Sleepy Elin

9 kommentarer:

 1. Jag kan sätta betyg! ;-) 5 av 5 möjliga!
  Ge mig!!! ;-)

  SvaraRadera
 2. Tänkte på sorbet när jag såg detta, man vill nästan (lite äckligt nog?!) äta på bilderna! :D

  SvaraRadera
 3. Det där var superfint! Blandade du redan existerande lack?

  SvaraRadera
 4. När jag såg bilderna tänkte jag "shit vilket snyggt lack, jag vill också ha!" Så har du dessutom gjort det själv. Vad duktig du är! :)

  SvaraRadera
 5. Det blev ju jättesnyggt!

  SvaraRadera
 6. Fin färg som bara blir bättre av guldflagor. Sofistikierat och härligt på samma gång.
  M v h Anna Th.

  SvaraRadera