måndag 1 juli 2013

MaxFactor "Fantasy Fire" (ovanpå China Glaze "Splish Splash")

Här kommer fler bilder som legat och väntat på att bli visade... Som sagt så tar jag bilder på i princip alla lack jag bär (ibland så hinner jag inte) men eftersom jag bloggar så sällan just nu så blir det ju ibland så att vissa bilder ligger och väntar ett bra tag. Å andra sidan så betyder det också att om jag skulle bryta alla mina naglar och inte kunna ta några bilder så skulle jag ändå kunna blogga... Man måste nog ta det onda med det goda när det gäller hur aktuell en manikyr är. Å andra sidan så vad spelar det för roll? Huvudsaken är ju att bilder blir visade!

Aja, lacket vi tittar lite närmare på idag är det "mytomspunna" Fantasy Fire från MaxFactor. Fantasy Fire är ett duokromt layeinglack som tyvärr inte går att få tag på här i Sverige så mitt exemplar kommer från England. Jag fick hjälp av en av min sambos vänner som bor utanför London som köpte det och skickade hit det. Thank you Rhea, I owe you big time!


Om man googlar på Fantasy Fire så får man mestandels upp bilder där folk har lagt det över ett svart lack men jag såg på någon nagellacksblogg (fan, jag minns inte vilken, förlåt!) att det var skitsnyggt över blått också så det ville jag testa eftersom jag inte är världens största fan av svart nagellack. Och eftersom det är blå underkläder passar ju lacket in på Lindas Blå Måndag också (ja, det är därför jag visar de här bilderna just idag, jag är väl inte dum heller :P Haha!).

Hur som helst, underklädeslacket är alltså Splish Splash från China Glaze (wow, de bilderna togs ju innan jag fick bra belysning, måste kanske swatcha om lacket så ni får ordentliga bilder...) och ovanpå det är det två lager med Fantasy Fire. I verkligeheten så blev det ganska stor skillnad mellan ett och två lager men min kamera ville inte alls fånga upp skimret så bilderna gör inte alls lacket, eller manikyren, rättvisa. Jag ÄLSKADE den här manikyren och jag tror att den fick sitta på i tre dagar eller kanske tom längre.

Fantasy Fire är ganska skirt och eftersom flaskan är så liten (5-6 ml?) så vill man verkligen snåla med de dyrbara dropparna så en manikyr med endast Fantasy Fire, utan underkläder, är helt out of the question för mig. Jag har dock läst mig till att man kan få lacket opakt på 5-6 lager men då går ju som sagt hela flaskan åt... :( Appliceringen är dock döenkelt. Måla på bara! :)


Att jag och Fantasy Fire kom bra överens är det väl ingen som har kunnat undgå. Frågan är om lacket är värt allt besvärt..? Jag tror attdet vet man nog inte för än efter att man testat det. Men jag är superglad över att jag skaffade mig en back-up när tillfället uppenbarade sig. Tack kusin Marcus! <3

Färg: 5/5 
Applicering/formula: 5/5 
Elins betyg baserat på "känsla": 5/5 


// Sleepy Elin

6 kommentarer:

 1. Det här är så snyggt. Jag älskar att lägga det över Essie Butler Please.
  Det är definitivt värt besväret att skaffa det.

  SvaraRadera
 2. Åh, det är så härligt. Jag älskar det över lite mörkare lack, men kanske inte bara svart.. Riktigt fint över ett lila lack faktiskt! Och jag vet att Linda själv har visat FF med blå underkläder med fantastiskt resultat!

  SvaraRadera
 3. Superfint! Fick hem det idag, och när jag bara fotat Taboo så skall jag lägga detta över, kommer bli apsnyggt! (Redan tjuvtestat på höger tumme ;) )

  SvaraRadera
 4. Jävlar i gatan vad snyggt det var ovanpå blått! :O JAG MÅSTE HA DETTA LACK! :O

  SvaraRadera
 5. Ååh! Nu har jag ett nytt lack på måste-ha-listan, haha! :D

  Glöm inte att vara med i min Giveaway!
  SweetBeauty.blogg.se

  SvaraRadera
 6. Visst är det fint, men jag tycker nog att det är lite överhypat i alla fall.

  SvaraRadera