torsdag 4 juli 2013

Color Club "Ultra-Astral"

Vad sägs om lite rosa idag? Jag vet iaf en som blir glad och det är ju Princessemma så klart - det är ju Pink Thursday! Av någon anledning så finns det massor med rosa lack att visa upp men jag tänker ta dem på just torsdagar för att det inte ska riskera att bli Rosa Veckan :) 

Idag är det iaf helt UNDERBARA Ultra-Astral från Color Club som ska synas i sömmarna. Ultra-Astral är ett av lacken ur Starry Temptress-kollektionen och jag kan inte för mitt liv förstå att det tog mig så lång tid att testa det eftersom jag älskar rosa lack! Om jag inte minns fel så köpte jag det strax innan förra julen.

En djup hallonrosa neon med glitter i, ja ni hör ju att det inte kan bli annat än rätt! Jag blev så kär i lacket att jag planerar att ha det på tårna också, så snart jag orkar böja mig ner och ta tag i det :) Den här manikyren fick faktiskt också bli min testmanikyr för Glitter A-Peel och Glitter Food Topcoat från Nail Pattern Boldness. Och för att göra en lång succéhistoria kort (både Nail Lacquer Love och Lackys Corner har ju gjort ordentliga recensioner) så gillade jag dem både supermycket och både baslacket och topplacket höll vad de lovade. Dvs så blev ytan jämn och fin och sedan så trillade lacket av i större sjok. Perfa för oss som inte gillar foliémetoden!Jag behövde tre lager för att få Ultra-Astral helt opakt men med lite kortare klor så kommer man absolut undan med bara två. Formulan var lite tjock och det blev lite strimmigt när jag målade så jag kommer nog att tunna lacket innan nästa gång jag använder det. För använda det igen kommer jag göra. Och igen. och igen. Var det någon som sa back-up? :)Jag älskar rosa neoner och jag kan inte få nog av dem! Hang-Ten Toes från China Glaze är nog mitt mest använda lack (bra att jag påminner mig själv, den MÅSTE jag skaffa back-up på!) och Pink Voltage, också från China Glaze, är ju precis lika snygg! Och efter att jag sett bilderna på Heat Index hos Vacker & Underbar så var jag ju tvungen att klicka hem det lacket. Det lär nog sluta med att jag skaffar mig fler rosa neoner ur Sunsational-kollektionen om jag känner mig själv rätt :) Kort och gott, ju mer rosa och ju mer neon det är ju mer älskar jag det! :)

Färg: 5/5 
Applicering/formula: 4/5 
Elins betyg baserat på "känsla": 5/5Inköpsställe: Head2Toe


// Sleepy Elin

12 kommentarer:

 1. Ett underbart lack, snygg färg. Ja jag älskar också bas- och topplacket från NPB. :-)

  SvaraRadera
 2. Men vad fint det här lacket är! Ser ut att vara en riktigt snygg färg till tånaglarna också!

  SvaraRadera
 3. Oj vilken fin rosa, jag som inte ens brukar gilla rosa! :D

  SvaraRadera
 4. Himla fint lack, man glömmer lätt de rosa och röda bland alla andra lack. Dumt, det är fint.

  SvaraRadera
 5. Jag gillar verkligen den rosa färgen men jag har lite svårt för den här kollektionen.

  SvaraRadera
 6. Vilka fantastiska bilder!

  SvaraRadera
 7. Å detta var ju snyggt Elin! :)

  SvaraRadera
 8. Det ser jättefint ut, älskar också starkt rosa lack och Hang Ten tos är ett riktigt favoritlack!

  SvaraRadera
 9. Oj oj oj ett sådant underbart lack :)
  Jag höll mig borta från rosa nagellack en tid.. vet inte varför.. hamnade i en period då jag älskade att bära mörka/murriga färger på naglarna.. gör jag ännu också, men rosa har kommit fram på nytt för mig :) Detta är jättesnyggt :)
  Jag är en ny prenumerant av din blogg via bloglovin :)
  Kram
  xx

  SvaraRadera
 10. Vackra bilder! jag har ju inte fallit för Starry Temptress men dina bilder är otroligt lockande.

  SvaraRadera
 11. Vilken fin färg! Känns lite somrig och nästan så man vill smaka på det! :)

  SvaraRadera