fredag 21 december 2012

HM "Zoo"

Eftersom jag blev så missnöjd med mitt förra bidrag till Skimmerskuggans Holofredag kommer här ett nytt försök - med Zoo från HM. Jag får dock lov att vara lite kortfattad då det är idag som julstöket ska göras i denna lägenhet eftersom vårt julbesök kommer i kväll *vinkar till Maud*Zoo är alltså ett rosa lack med vad man kallar scattered holo. Det är väldigt likt KleanColors Holo Pink men jag tycker faktiskt det här lacket är snyggare och har väldigt mycket trevligare formula. Lacket lägger sig på nageln snyggt och det är inga konstigheter alls. Möjligtvis att jag skulle vilja haft en djupare rosa färg för lite mer "umpf" men man kan ju inte få allt här i livet...


På bilderna ser ni tre lager av Zoo och SV ovanpå. Jag gjorde också som så att jag la dessa lager ovanpå Holographic Pink som då alltså fick agera underkläder. Jag tycker inte det gör något heller för jag fick verkligen en djup rosa färg som inte alls ligger långt ifrån hur Zoo ser ut på egen hand (har swatchat det själv på en nagel förut). 


Det är faktiskt andra eller tredje gången jag bär Zoo så jag kommer med största sannolikhet att göra det igen... och igen :) Jag har tom skaffat mig en back-up för även om det är snyggt som det är så ser jag frankingpotential här också...

Vad tycker ni? Vilken är snyggast av Holograpic Pink (Gina Tricot) och Zoo?

Färg: 4/5
Applicering/formula: 5/5
Elins betyg baserat på "känsla": 4/5  // Sleepy Elin

Vit Jul är IOGT-NTO-rörelsens kampanj för att få fler att avstå alkohol under julen. 
385 000 barn växer upp med föräldrar som har ett riskfyllt drickande.
Jag tar ställning för barnens skull och lovar härmed att avstå drycker med en alkoholhalt över 2,25 volymprocent under julafton, juldagen och annandagen 2012.

Ta ställning du med!

http://vitjul.se

9 kommentarer:

 1. Den var riktigt snygg, cool holoeffekt.

  SvaraRadera
 2. Jättefin. Mycket, mycket finare än Ginas.

  SvaraRadera
 3. Undrar hur den ser ut med en mörk matchande färg under och bara ett lager holo över??!!

  SvaraRadera
 4. Kikade och vred på denna i dag, var ju rea på dem med 2 för tio, men jag plockade inte med den! :O Hmm, ångrar mig nu lite. Får se om jag plockar den endå om jag får tid.

  SvaraRadera