tisdag 25 december 2012

Årets julklappar

Årets julgran med tema guld, rött, grönt och
blått. Exakt samma färger som på lamporna
 i slingan vi använde. 
Folk har ju bättre saker för sig än att läsa bloggar så här i mellandagarna (jag syftar på att umgås med familjen och vänner samt att shoppa beauty-produkter på alla härliga reor) så jag tänkte faktiskt bara göra ett kort inlägg och visa er årets gran innan vi öppnade alla paket.

Det låg många fina nagelrelaterade saker där under i år som ni kommer få nöje av på bloggen så jag tänkte att ni kanske ville ha en sneak peek (i text) på vad ni kommer få se här under året som kommer...

5 nya nagellack joinade familjen varav tre OPI och två Essie. Casino Royale, Suzi & The 7 Düsseldorfs, Pusple With A Purpose, Lilacism och Peach Daiquiri kommer visas på bloggen i en hyfsat nära framtid :) 

5 nya handkrämer hittade sin väg till vår gran. (Vilka kommer jag visa på bild senare.) Det betyder att jag kommer starta ett handkrämsrecensionsmaraton under det nya året. Sammanlagt så har jag nu runt ett dussin olika handkrämer så det kommer bli ett ganska omfattande testade till slut. 

Avoplex Cuticle Oil To Go kommer hålla mina nagelband fina.

Skönhetstidningen Daisy kommer ge mig tips och trix och inspirera till roliga blogginlägg.

Blushern "Must Have" från MUS kommer hålla mina kinder sommarfräscha under många sminkningar... och när inspirationen tryter så kommer jag boka en make-up-rådgivning hos MUS som jag också fick i julklapp. 

Bilderna ni kommer se i bloggen kommer säkert också få sig ett lyft då min sambo är världens goaste och underbaraste och har köpt ett ljustält och lampor till mig. Men här snackar vi inget färdigt paket inte utan han gick all-in och googlade fram riktigt bra lampor med reflektorer i. Jag längtar efter att få testa att ta bilder!

Jag fick lite annat smått och gott i julklapp också, där bla en duschmössa och en liten väska att ha nagellack i blev omedelbara hits. Jag känner mig verkligen sjukt bortskämd och jag älskar alla julklappar jag fick enormt mycket. Jag har oändligt omtänksamma människor omkring mig och jag hoppas ni förstår hur mycket jag uppskattar er alla och envar.


// Sleepy Elin

2 kommentarer:

  1. Åhh vilka härliga julklappar du fått.
    Ser verkligen fram emot att se bilderna framöver med de där supergrejorna du fick. Vilken gullig sambo du har!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, bilder kommer så fort vi kan montera upp fotostudion :) Det är lite snålt med plats just nu när vi har besök.
      Ja, Magnus brukar vara jätteduktig på att hitta på bra presenter och träffar alltid rätt. De bästa julklapparna och födelsedagspresenterna har jag fått av honom :) Och nästa år fyller jag 30... ;)

      Radera