söndag 17 augusti 2014

Franskt...

Plötsligt händer det! 

Anledningen? Jo, jag ville uppdatera med ett litet potpurri av de några av alla set med klassisk vit fransk som jag gjort. Man kan tydligt se hur jag utvecklats och jag tänkte att det kunde vara roligt även för er att se vad jag håller på med nu för tiden. Om jag kan/orkar/hinner så ska jag försöka uppdatera med lite andra naglar jag gjort också :)

Alla bilder är bilder som är tagna med mobilkamera och som jag lagt ut på min Instagram @sleepyelin så det är därför bilderna har ramar. Jag hoppas ni har överseende med det :)


Gjordes 2014-06-12 på Lotta (Nfu Oh)

Gjordes 2014-06-17 på Linda (Nfu Oh)

Gjordes 2014-07-08 på Lotta (Nfu Oh)

Gjordes 2014-07-08 på Steffi (Nfu Oh)

Gjordes 2014-07-16 på Sandrine (LCN)
På översta bilden är det vanlig manikyr, med nagellack alltså,
och på den undre gele.

Jag är ju extremt självkritisk och glömmer ofta bort att jag knappt gjort naglar i ett halvår ens (jag har faktiskt bara suttit på salong i 3,5 månad!) så jag ser massor av saker som kan bli bättre. Men när jag tittar med ögonen att jag är nyutbildad och att det faktiskt bara var en månad sedan som jag blev diplomerad så är jag otroligt glad och nöjd över dessa naglar. Men... jag vill öva mer! Ju bättre jag blir på franskt desto roligare tycker jag det är att göra :)

Gjordes 2014-07-29 på Steffi (Nfu Oh)

Blev ni sugna på franskt nu? Vill ni ha gelenaglar så hittar ni mig på Best of Nails på Lästmakargatan 24a i Sthlm city. Ni är varmt välkomna!

3 kommentarer:

  1. Du är kanonduktig och visst ser man att det ändrat sig :)

    SvaraRadera
  2. Dom ser verkligen perfekta ut, du är super duktig :)

    SvaraRadera