fredag 16 augusti 2013

Sleepy Nail Polish "If The Galaxy Was Pink"

Hejsan, minns ni mig? :) Några av er kanske gör det iaf... 

Jag har inga undanflykter för mitt dåliga bloggande, det är bara det att jag varken orkat eller haft lust den senaste tiden. Men alla går kanske igenom såna här perioder, mer eller mindre iaf :/ 

Anledningen till att jag bloggar ikväll är faktiskt för att jag ville visa upp ett av mina egna frakenlack (dvs, ett lack som jag själv gjort genom att blanda redan existerande lack), If The Galaxy Was Pink har jag döpt det till. Kanske inte så originellt namn men jag tycker glittren påminner om en stjärnhimmel och då fick lacket heta så. Jag måste erkänna att jag är riktigt förtjust i hur det här lacket turned out, och det är inte ofta som jag bär mina egna kreationer som full manikyr. Jag kände dock att jag kunde avvara lite eftersom jag blandat den här i en 15ml-flaska :)
 

If The Galaxy Was Pink är en neonig rosa full med glitter i flera olika storlekar. Formulan är en crelly så neonet i lacket syns inte lika tydligt på naglarna som i flaskan. Tre lager är det på naglarna och som ni ser är det inte helt opakt, men jag tyckte det räckte ändå, att få lacket opakt var inte huvudsaken. Ett lager SV är allt som krävs för att få naglarna släta och fina.


Utmaningen till mig själv blir att göra en "riktig" version av det här lacket, alltså inte med hjälp av andra lack. Jag tror det skulle bli hur snyggt som helst!

Vad tycker ni, gillar ni eller gillar ni inte?
 

// Sleepy Elin

12 kommentarer:

 1. Tycker det är riktigt snyggt o skulle helt klart vara intresserad av ett ex om du lyckas få till det :)

  SvaraRadera
 2. Detta känns så mycket som godis! :D Kul att se dig här förresten! :D

  SvaraRadera
 3. Gillar inte... ÄLSKAR det! Gillar är för svagt! Det ser riktigt juicy och squishy och härligt ut och så glittret dessutom.

  SvaraRadera
 4. Det är såååååå vackert! Du är ju grym! ♥

  SvaraRadera
 5. Det var riktigt fint! Jag skulle lätt köpa en färdig flaska av det! :)

  SvaraRadera
 6. Det här var verkligen ett fantastiskt franken! Rosa perfektion.
  Har precis nominerat dig i Blog Your Heart Out som nu cirkulerar. Tack för att du har en så fin blogg!

  SvaraRadera
 7. Otroligt vackert lack och namnet passar PERFEKT :)
  Jag har precis gett dig en award på min blogg :)
  xx

  SvaraRadera